AKTUELLT
Mer >>

Småbåtshamnar

I Tanum finns det kommunala småbåtshamnar i de flesta samhällena - Sponslätt, Hamburgsund, Fjällbacka, Kämpersvik, Grebbestad, Edsvik, Sannäs, Havstenssund och Resö.

Antalet småbåtplatser uppgår till ca 1 800 st. Vi har för närvarande dessvärre omfattande köer till småbåtshamnarna, ca 800 köande, men vi söker alla möjliga vägar för att utöka båtplatsantalet, inte bara genom kommunala investeringar utan även i samverkan med privata intressen. Ansökan om båtplats är en e-tjänst och finns på Tanums kommuns sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för e-tjänster och blanketter. Klicka där i de röda fälten på Boende, miljö och infrastruktur, sedan Båthamnar och kust.

Småbåtshamnen i Grebbestad

Småbåtshamnen i Grebbestad

Småbåtshamnen i Sälvik, Fjällbacka.

Småbåtshamnen i Sälvik, Fjällbacka.

Edsviks småbåtshamn.

Edsviks småbåtshamn.

Sannäs småbåtshamn.

Sannäs småbåtshamn.

Kommunens vatten- och sjönära markområden utarrenderas på ett antal platser för uppförande av sjöbodar och bryggor.

I eller i anslutning till de flesta småbåtshamnarna finns sjösättningsramper i kommunal eller privat regi för de som besöker Tanum med båten på trailer.
Kontakta Tanums Hamnar AB på telefon 0525-183 80 för frågor kring våra småbåtshamnar.

Om det skulle inträffa något allvarligt i våra hamnar under icke normal kontorsarbetstid 08.00-16.30 kan du lämna meddelande på telefon 0525-18047.


Senast ändrad:

Ansvarig: Jan Larsson

Tanums Hamnar AB - Riksvägen 143 A - 457 81 Tanumshede - info@tanumshamn.se - Telefon: 0525-183 80 - Telefax: 0525-183 60 - Om tanumshamn.se - Logga in